Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyümölcsös oroszkrém torta

2010.02.03

Először is sütök egy piskóta torta formát: 6 tojás fehérjét 10 dkg cukorral beton keménységűre verek. Habverővel, óvatosan beleteszem a 6 tojás sárgáját, majd 12 dkg lisztet, mibe előzőleg elkevertem fél csomag sütőport. Előmelegített közepesen meleg sütőben (el. sütő 180 fok) kb 25 percig sütöm.

Kép

Ha kihűlt kettévágom és az alábbi krémmel töltöm meg: 1 l tejszínben felverek 2 csomag főzés nélküli vaniliás puddingport. A felét a torta közepébe kenem, a másik felével az oldalát, illetve a tetejét vonom be. Megrakom gyümölccsel, majd tortazselével lekenem.

 

A mappában található képek előnézete Gyümölcsös oroszkrém torta

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.