Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Toszkán csokitorta

2010.01.15

20 dkg keserű csokoládét gőz fölött felolvasztok, majd belekeverek 20 dkg margarint/vajat, 10 dkg lisztet, 30 dkg cukrot és 6 tojást. Ezt jól összedolgozom (robotgéppel a legegyszerűbb). A sütőt 180 fokra (közepesen meleg) előmelegítem, a masszát egy 26 cm-es torta formába öntöm és 35-40 percig sütöm. 

Kép

Ha megsült a torta kívül ropogós, belül krémes lesz. Csokoládé mázzal is be lehet vonni, vagy akár marcipánnal is, ahogy a képen látható. Esetleg aki bátrabb, középen óvatosan el is vághatja és oda is lehet egy marcipán réteget tenni.

Kép

 

A mappában található képek előnézete Toszkán csokitorta

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.